O mică întrebare legată de T.V.A ul “românesc ” și de legile din România la capitolul ăsta.

Buna seara tuturor, o mică întrebare legată de T.V.A ul “românesc ” și de legile din România la capitolul ăsta.

Dețin un nr de T.V.A intracomunitar , am incercat fiind în România să fac o comandă de produse la adresa din România și au refuzat să scoată T.V.A ul din factură din motiv că nu au document de livrare in străinătate deși legea din toate țările UE imi permite achiziția de produse cât și cursuri sa nu plătesc T.V.a ul, desigur mai puțin in România.

Acum întrebarea mea este este corect așa ceva, chiar este nevoie de așa document ?
Nu m-am întâlnit niciodată în nici o altă țară cu așa motive. Dacă ma duceam si le ridricam personal tot asa procedau? S-au daca era un Expo si le cumparam de acolo tot așa faceau? Au dreptate s-au nu?

Antreprenor: Nu merg vânzările.
Coach: În ce procent?

Antreprenor: Păi așa, în general simt că nu merg de loc. Nu se mișcă cum se mișcau anul trecut pe vremea asta.
Coach: Înțeleg și îmi pare rău să aud asta. Îmi dau seama că îți este greu și nu vreau o secundă să minimalizez asta. Ca să putem identifica totuși ce am putea face ca să meargă, ne ajută să măsurăm întâi și îți spun de ce:

Nu merg vânzările este o generalizare lingvistică dar pe care creierul tău o interpretează ca fiind 100%.

Care este pentru tine diferența pe care o simți în interiorul tău, când zici: “Nu merg vânzările 100%Ț sau când zici: “Nu merg vânzările 40% față de cât am nevoie ca să fac break even și minimum de profit?” Din care dintre cele două stări poți să generezi soluții și să fi creativ?

Dar pentru tine, cel care citești acum, când te gândești la acea problemă care te macină, cum se aplică cele de mai sus?

Admin