O tânără care suferea de cancer s-a căsătorit pe patul de spital.

Heather şi Dave Moscher s-au căsătorit cu doar câteva zile înainte de Crăciun, într-o ceremonie care a fost organizată în salonul spitalului în care tânăra de 31 de ani era internată. La câteva ore după acest moment emoţionant, femeia pierdut lupta cu cancerul, boală pe care a încercat timp de patru ani să o învingă.

Heather suferea de cancer la sân în stadiul patru. S-a luptat cu boala, însă nu a reuşit să o învingă. Înainte să moară, ea a vrut să-şi îndeplinească o ultimă dorinţă şi anume să se căsătorească cu Dave, iubitul ei de mai mulţi ani. Voiau să organizeze totul pe 30 decembrie, însă doctorii i-au spus că se poate să fie prea târziu. Fără să fie descurajaţi, cei doi s-au grăbit şi înainte de Crăciun s-au căsătorit. Un fotograf a fost prezent în salon pentru a surprinde momentul.

Într-o fotografie, Heather ridică mâinile în aer de bucurie, o ipostază despre care Dave spune că reprezintă victoria. „Deşi cancerul se răspândise în tot corpul, ea tot a învins. A învins pentru a trăit mai mult decât au crezut toţi şi a învins pentru că şi-a îndeplinit dorinţa de a se căsători. Este cea mai puternică şi determinată persoană pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus soţul tinerei.

După doar 18 ore de la această ceremonie, Heather a murit. Familia ei este împăcată, căci tânăra a fost „înconjurată de cei pe care i-a iubit şi cei care au iubit-o”.

admin