Oana Radu vrea să aibă o relație cu fiica lui Florin Salam, dacă se desparte de soțul ei. Declarația vine după ce Betty a spus că-i plac femeile

Dezvăluiri incendiare au fost făcute în cel mai recent episod din podcastul prezentat de Oana Radu. Artista a avut-o la interviu pe Betty Vișănescu, iar declarațiile fiicei lui Florin Salam au fost mult mai surprinzătoare decât s-ar aștepta. Totuși, și mai neașteptată a fost afirmația cântăreței, cum că vrea o relație amoroasă cu Betty, dacă vreodată se va despărți de soțul ei.

Oana Radu a declarat, în mod public, că vrea să aibă o relație amoroasă cu fiica lui Florin Salam, dacă vreaodată, ea și artista, se despart de soții lor. Afirmația vedetei a venit după ce Betty Vișănescu a recunoscut că-i plac și femeile, în cadrul podcastului Detectorul de Minciuni, pe care îl moderează.

Oana Radu vrea să aibă o relație cu fiica lui Florin Salam, Betty

În cadrul interviului, Betty Vișănescu a mărturisit că este atrasă și de femei și a discutat mai multe detalii despre această preferință. După întreaga confesiune, Oana Radu a decis să facă și ea o declarație publică, anunțând că vrea să fie cea pe care fiica lui Florin Salam o alege drept parteneră oficială, dacă va divorța vreodată de soțul ei și artista va fi, la rândul ei, singură.

„Dacă vreodată – și o spun public – vrei să-ți faci o nouă iubită, vreau să fie relație asumată, nu prosti …dacă eu vreodată îl prind pe Cătălin că mă înșală, prima mea relație va fi cu Betty Salam!”, a afirmat Oana Radu.

Betty Vișănescu a recunoscut că-i plac femeile

Anterior acestei declarații, când Oana Radu a întrebat-o dacă este atrasă și de femei, Betty a răspuns afirmativ și a menționat că i-au plăcut mai multe până acum și că își asumă acest lucru.

„Da (n.r. îmi plac femeile) și am spus asta. Eu îmi asum. N-a fost una singură. Sunt o persoană foarte sinceră și oamenii care mă apreciază și mă urmăresc știu lucrul ăsta despre mine. Eu nu mă pot feri, pentru că îmi asum ceea ce spun. (…) Femeile sunt atât de frumoase, încât n-ai cum să spui că nu-ți plac.”, a spus Betty Vișănescu, în cadrul podcast-ului Detectorul de Minciuni.

admin