Povestea emoționantă a unui bucureștean care n-a intrat la serbarea fiicei, rușinat de cum era îmbrăcat

Un bărbat din București a făcut o postare pe Facebook care a impresionat mai mulți oameni, care au sărit imediat să ajute.

Bărbatul a povestit că a mers la serbarea fiului său, iar acolo a venit să participe și tatăl unei fete, dar care a preferat să stea pe hol, probabil rușinat de uniforma sa, după cum a scris el pe Facebook.

“Am participat la serbarea de Crăciun a piciului meu (nu mai este pici, are 14 ani aproape) la Şcoală Specială nr. 5. Startul serbării a întârziat deoarece o aşteptăm pe Nicoleta… A sosit într-un târziu alături de tatăl ei, un om simplu, slab rău şi îmbrăcat în costum de lucrător la ADP Sct. 3… Omul s-a învoit probabil de la muncă câteva ore să fie alături de faţă… Nu a intrat în sala de clasă, ruşinat probabil de cum este îmbrăcat şi a rămas pe hol…”, a povestit bărbatul pe Facebook.

El a precizat că a vorbit cu bărbatul respectiv și a descoperit greutățile familiei.

“Are cinci copii acasă, Nicoleta fiind o fată cu probleme locomotorii şi mentale. Mi-a spus că are nouă pareze, merge foarte greu. El urmează să-şi piardă mâna stângă, de la cot în jos, din cauza unui accident suferit, care i-a secţionat tendoanele. Mişcă doar două degete şi aşa face curat pe stradă. Îmi explica cum ţine matura. Nu ştiu ce fel de accident a suferit, dar spune că deja are cangrenă şi în scurt timp va merge să o amputeze. Soţia lui nu munceşte şi are grijă de copii şi de faţă cu nevoie speciale. Are 30 ani de vechime în munca pe stradă şi un salariu de doar 1.500 lei pe lună în mână. Spera la o mărire. Mi-a recunoscut că are zile în care nu mănâncă nimic, ca să poată hrănii copiii…Nu mințea, este fff slab. Pe 23 este ziua lui de naştere…şi spunea că de Crăciun nu are mai nimic de pus pe masă”, a continuat bărbatul povestea.

El a precizat că nu cere nimic, dar a punctat că va merge să ducă familiei alimente și bani, atât cât își permite.

“Eu mă plâng de problemele prin către trec în perioada asta, dar Dumnezeu mi-a arătat că sunt oameni mult mai necăjiţi decât mine… Ştiu, sunt şi alţi oameni poate mult mai nevoiaşi decât Marius (aşa îl cheamă), dar el mi-a ieşit în cale, iar eu o să-l ajut. Vă urez sărbători fericite…P.S. Am uitat să spun că stă cu chirie…1000 lei pe lună chiria, şi 1000 dările…”, a continuat el.

În urma postări mai mulți oameni s-au oferit să trimită ajutor familiei bărbatului respectiv.

admin