Povestea ultimei fotografii publice cu Regina Elisabeta a II-a. În ce context a avut loc și ce discuții a purtat suverana

Jane Barlow este cea care a realizat ultima fotografie publică cu Regina Elisabeta a II-a în viață. Iată în ce context s-a produs și ce discuții au avut loc atunci suverana și fotografa, așa cum aceasta a povestit.

Povestea ultimei fotografii publice cu Regina Elisabeta a II-a. În ce context a avut loc și ce discuții a purtat suverana

Regina Elisabeta a II-a părea „fragilă”, dar „bine dispusă” atunci când Jane Barlow a realizat ultimele fotografii publice cu ea, a relatat bloomberg.com. Așa a perceput-o fotografa și așa a și descris-o când a vorbit despre această ultimă întâlnire a lor.

„Cu siguranță că arăta mai fragilă decât atunci când am fotografiat-o în vară”, a spus Jane Barlow.

În imagine: Regina Elisabeta a II-a așteaptă înainte să o primească în audiență pe Liz Truss la Balmoral, Scoția, pe 6 septembrie 2022.

Jane Barlow activează în cadrul Press Association. Ea a fost trimisă la Balmoral pentru a surprinde momentul când monarhul s-a întâlnit cu noul prim-ministru, numind-o oficial pe Liz Truss în noua sa funcție. În timp ce fotografa aștepta ca liderul conservator să sosească la reședința Reginei Elisabeta a II-a din Highland, Barlow a făcut câteva portrete cu Regina, conform sursei menționate mai sus.

În adevăratul stil britanic, fotografa și Regina Marii Britanii au schimbat atunci câteva cuvinte despre vreme, despre cerul întunecat și ploaia abundentă care cuprinsese cea mai mare parte a zilei. Cu toate acestea, starea Reginei era total opusă.

„Am primit o mulțime de zâmbete de la ea”, a spus fotografa Jane Barlow. Liz Truss a fost apoi anunțată oficial și aceasta a intrat în sală, „iar Regina Elisabeta a II-a a salutat-o cu un zâmbet larg”, a mai povestit ea. Când monarhul britanic și noul prim-ministru au început discuțiile, Barlow a fost condusă afară.

Ea a spus că de atunci „a primit atât de multe comentarii frumoase despre fotografie”, adăugând că a fost „un adevărat privilegiu”, „o onoare și un privilegiu” să facă asta.

„Am fost acolo să fotografiez întâlnirea cu noul prim-ministru, dar pentru mine cea mai bună poză a fost cea cu Regina singură. Și, evident, are o semnificație și mai mare acum”.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins pe 8 septembrie 2022.

admin