Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce a mers la poliție să o acuze pe Anamaria Prodan de agresiune!

Scandal uriaș în lumea showbiz-ului în această seară. Vestea șocantă e că că Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la secția de poliție pentru a face o plângere împotriva Anamariei Prodan pentru agresiune. La doar câteva minute a sosit și impresara, aceasta făcând tot o plângere cum că ar fi fost lovită de către antrenor. Reporterii Spynews.ro l-au contactat pe Laurențiu Reghecamp și vă prezentăm reacția acestuia în exclusivitate.

Veste șocantă în lumea showbiz-ului românesc, în această seară. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt implicați într-un scandal fără precedent și se confirmă faptul că în urmă cu doar câteva minute antrenorul a mers la o secție de poliție din Snagov, acolo unde a făcut o plângere împotriva Anamariei Prodan pentru agresiune.

El susține că ar fi fost lovit de către impresară, însă la doar câteva minute distanță s-a prezentat la aceeași secție de poliție și impresara, cea care de altfel susține că antrenorul ar fi bătut-o.

Contactat de către reporterii Spynews.ro, în exclusivitate, Laurențiu Reghecampf ne-a răspuns apelului, iar întrebat ce s-a întâmplat, de fapt, acesta a transmis:

”Du-te bă de aici”, ne-a răspuns Laurențiu Reghecampf la întrebare.

În aceste momente cei doi se află la audieri, stau față-n față cu polițiștii și explică ce s-a întâmplat și de ce au ajuns în punctul de a depune amândoi o plângere pentru violență.

Potrivit surselor Spynews.ro, am aflat că totul ar fi început de la momentul în care Laurențiu Reghecampf a mers la vila Anamariei Prodan pentru a-și lua băiatul, pe Bebeto, și pentru a fi alături de el în ziua botezului fiului său cel mic și al Corinei Caciuc.

Acest lucru a enervat-o teribil pe Anamaria Prodan, iar vedeta ar fi izbucnit, iar de aici a început ulterior scandalul.

S-ar fi emis un ordin de protecție pentru amândoi

Mai mult de atât, trebuie să vă spunem că în urmă cu câteva momente Anamariei Prodan i s-a făcut rău la secția de poliție unde a mers pentru a face o plângere pe numele încă soțului ei. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

În ceea ce privește scandalul dintre cei doi încă soți, organele de poliție ar fi emis un ordin de restricție unul pentru celălalt, astfel încât Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să aibă interzis în a se mai apropia.

admin