Prima reacție a Narcisei Birjaru după ce a câștigat Chefi la cuțite. Ce a avut de spus învingătoarea lui Chef Cătălin Scărlătescu

Narcisa Birjaru este prima femeie din istoria show-ului culinar care intră în posesia premiul cel mare Chefi la cuțite. Concurenta din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a ținut să transmită un mesaj imediat după ce a fost desemnată câștigătoare.

Narcisa Birjaru, din echipa mov, a performat în emisiunea Chefi la cuțite sub atenta coordonare a lui Chef Cătălin Scărlătescu. Aceasta a avut un parcurs spectaculos și a reușit să impresioneze de multe ori cu preparatele sale. Priceperea în bucătărie a adus-o în finală și a făcut-o, în premieră, fericita câștigătoare a Chefi la cuțite.

Aceasta a obținut titlul sezonului și un premiu în euro, care a venit sub forma unei farfurii de aur pe care a strâns-o cu putere la piept. Copleșită de emoții Narcisa Birjaru nu și-a ascuns trăirea și bucuria, iar obiectivele camerelor de filmat au reușit să surprindă cele mai sincere lacrimi de bucurie.

Pentru prima dată în nouă sezoane o femeie a obținut marele premiu care îi atestă măiestria culinară.

Ce a avut de spus Narcisa Birjaru după ce a fost desemnată câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite

Imediat după ce a fost desemnată câștigătoarea sezonului 9 Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru a ținut să posteze o serie de fotografii în care apare alături de echipă în bucătăria show-ului culinar. Aceasta a postat și fotografii cu preparetele sale, mușchi de vită cu cartofi dulci, chipsuri de cartofi dulci, sos de soia cu mirin și piure de păstârnac trufă, dar și mousse de ciocolată. Printre creațiile sale, Narcisa a ținut să-i transmită un mesaj și lui Chef Cătălin Scărlătescu, prin care i-a declarat sentimentele sale vizavi de parcursul alături de el.

“Înainte de toate vreau să-ți Multumesc din suflet pentru tot ce ai făcut pentru mine ,ești mentorul perfect la care doar am visat și acum trăiesc visul in realitate! Îți Multumesc încă odată pt toată încrederea acordată ! Te iubesc”, a scris Narcisa Birjaru,pe Instagram.

Atât telespectatorii cât și cei trei chefi au avut parte de cel mai lung sezon Chefi la cuțite din toate timpurile,d ar și de o premieră a show-ului. Tânăra în vârstă de 24 de ani din echipa mov, condusă de Cătălin Scărlătescu, a reușit să devină prima femeie care primește un astfel de trofeu.

Narcisa Birjaru a decis să participe în sezonul 9 ca să demonstreze că știe să gătească preparate cu mult gust, dar nu se aștepta să devină, la finalul competiției, marea câștigătoare din finala Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1.

În ediția difuzată în data de 16 iunie 2021, concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a primit marele trofeu în valoare de 30.000 de euro și a devenit astfel prima femeie care reușește o astfel de performanță.

Frumoasa concurentă i-a surprins pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu dezvăluirile sale și lacrimile de fericire au cuprins-o atunci când aceasta a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcampul din sezonul. Așa avea să înceapă aventura culinară a concurentei care a devenit câștigătoarea din finala Chefi la cuțite 2021.

„Vă mulțumesc, vă mulțumesc din suflet. Nici nu știți cât înseamnă astea trei pentru mine. Vă mulțumesc, chef Cătălin, te iubesc. Vă mulțumesc, vă iubesc și vă ador, sunteți preferații mei. Mi-ați dat cea mai mare bucurie pe care poate să o aibă un om în seara asta. Mulțumesc foarte mult, chefi”, a mărturisit concurenta cu lacrimi în ochi, care l-a făcut să plângă chiar și pe Sorin Bontea.