Prințul Harry dovedește că este un adevărat gentleman prin romantismul său față de Meghan VIDEO/FOTO

Prințul Harry este un adevărat gentleman. Iată gestul romatic pe care l-a făcut pentru Meghan!

Prințul Harry, gest romantic pentru Meghan

Meghan, William și Kate s-au reunit din nou spre încântarea tuturor, în fața castelului Windsor, în memoria reginei sâmbătă. Totuși, un moment emoționant a atras atenția în mod special, internauților din întreaga lume!

Pe rețelele de socializare au apărut scene înduioșătoare care arată un Harry grijuliu deschizând ușa mașinii pentru Meghan.

Ce spun internauții

Rețelele de socializare au fost inundate de comentarii care se bucurau de dragostea lor și îl lăudau pe Harry pentru că este un gentleman.

„Harry deschizând ușa pentru Meghan”, a scris cineva pe rețelele de socializare.

„Awww, a deschis ușa pentru ea. Sunt pur și simplu atât de drăguți împreună!”, a scris o altă persoană.

„Prințul Harry este un gentleman”, a adăugat un alt internaut.

Prințul Harry și Meghan stau departe de stilul de viață regal

Reîntâlnirea lor cu prințul William și Kate vine după vestea tristă că regina a murit la vârsta de 96 de ani la Balmoral, în Scoția. Inițial, cuplul se afla în Marea Britanie pentru a participa la un eveniment caritabil, de la care au fost nevoiți să se retragă.

Meghan și Harry au o poveste de dragoste incredibilă, care va intra în istoria regală. Departe de stilul de viață regal, ei continuă să își construiască viața în SUA, concentrându-se pe creșterea celor doi copii mici, Archie și Lilibet Diana. Cuplul a renunțat la funcțiile regale de rang înalt în 2018, schimbându-și pentru totdeauna viața și istoria regală britanică.

Toată lumea a fost hipnotizată de povestea lor de iubire de când au avut o nuntă regală de poveste în 2018, la care au participat vedete din toate mediile din showbiz.

admin