Regele Charles al III-a a încălcat protocolul lăsându-se sărutat de o femeie care nu este soția sa

O femeie l-a sărutat pe Regele Charles al III-lea, în prima lui zi ca nou monarh, în timp ce acesta saluta mulțimea din fața Palatului Buckingham, a doua zi după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Momentul a fost surprins pe camerele video și s-a viralizat în mediul online, presa internațională spunând despre noul conducător al Regatului Unit că a încălcat protocolul familiei regale britanice.

Jennifer Assiminios (76 de ani), cea care l-a sărutat pe obraz pe rege, spune că a avut foarte mari emoții când monarhul s-a apropiat de locul în care ea se afla și i-a cerut voie să-l atingă.

El a întins mâna. Am luat-o. I-am spus: „Îmi pare rău pentru pierderea ta.” El a spus: „Mulțumesc.” S-a uitat la mine și i-am spus: „Pot să te sărut?” El a spus: „Da”.

Vezi momentul în care Regele Charles este sărutat de femeie în clipul de mai jos:

Jennifer și-a justificat gestul spunând că Charles i s-a părut trist și “așa i-a venit” ca un gest de consolare pentru pierderea mamei.

Femeia a spus că s-a simțit „fantastic” după aceea și a glumit că nu se va spăla pe față, notează Telegraph.

Assiminios se descrie ca fiind un fan uriaș al familiei regale și are acasă o colecție impresionantă cu suveniruri care au marcat evenimente importante din viața regalităților britanice.

Jennifer Assiminios a declarat că s-a întristat foarte tare când a auzit de moartea suveranei, amintindu-și de propria ei pierdere, moartea soțului ei, George, cu care a fost căsătorită timp de 48 de ani.

„Charles este drăguț”, a mai precizat femeia. „Soțul meu a așteptat cu nerăbdare să devină rege, așa că știu că trebuie să fie foarte fericit acolo sus.”

admin