Regele Charles, distrus de durere la căpătâiul mamei sale. Ce nu s-a văzut la televizor

Regele Charles s-a despărțit astăzi pentru totdeauana de mama sa, regina Elisabeta. Vizibil obosit și îndurerat, noul rege a rezistat eroic alături de toți membrii familiei sale, la o procesiune lungă, plină de emoție, de mare anvergură.

Ce nu s-a văzut la televizor

La ceremonia de înmormântare a reginei Elisabeta a II-a, desfășurată în cursul zilei de luni, la Londra, au participat 2000 de invitați. O mare parte dintre cei care s-au aflat în catedrală în această dimineață au fost oficiali veniți din întreaga lume: prinți, prințese, conți, contese, moștenitori ai familiilor regale, președinți și prim-miniștri.

După ce slujba de înmormântare s-a finalizat, cortegiul funerar a plecat din Londra în aplauze, pe un drum presărat cu flori.

La Castelul Winsdor cortegiul funerar a fost așteptat de o mare de oameni care au vrut să își ia la revedere de la cea mai iubită regină. Ceremonia ținută la catedrala de la Winsdor a fost una extrem de restrânsă, iar atmosfera a fost foarte emoționantă.

Noul rege a putut fi văzut într-un moment foarte vulnerabil, cu lacrimi în ochi, vizibil afectat, în momentul în care sicriul suveranei a coborât cu liftul secret în criptă.

Charles nu a fost singurul din familie care a plâns în această zi tristă pentru Marea Britanie. Meghan Markle a fost văzută cu lacrimi în ochi în timpul slujbei și s-a abținut cu greu.

Ducesa de Sussex i-a adus un omagiu suveranei purtând un set de cercei cu perle și diamante, care i-a fost dăruit cadou chiar de monarh. Cei doi copii ai cuplului nu au participat la funeralii, fiind prea mici. Nici prințul Louis, fiul ducilor de Cambridge nu a participat.

admin