”REGELE” INTERLOPILOR DIN ARDEAL, DEZVĂLUIRI CRUCIALE DESPRE FULGY! DE CÂTE ORI L-AR FI BĂTUT DE FAPT PE IONIȚĂ: ”TREBUIE BĂGAT DIRECT LA CAMERA DE CAUCIUC”

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, este pus la punct de Nelson Mondialu’, ca urmare a ultimelor scandaluri în care a fost implicat. ”Regele” interlopilor din Ardeal, Simone Nelson Pop pe numele întreg, susține, printre altele, că băiatul celebrilor lăutari ar trebui internat în spital cel puțin trei ani, pentru că ar fi un pericol pentru societate. CANCAN.RO vă prezintă declarații în exclusivitate.

La începutul lunii iunie, Fulgy a anunțat, pe rețelele sociale, că Nelson Mondialu’ ar fi pus diverse persoane să-l sune și să-l amenințe, motiv pentru care a cerut ajutor oamenilor legii.

“Mă simt neajutorat, îmi este frică. Nelson a pus lume să mă sune și să mă bată. România, trezește-te! Sunt terorizat cu telefoanele de interlopul Nelson Mondialu’”, este mesajul pe care Fulgy l-a scris către Poliția Română și l-a postat pe Facebook.

“Și-a bătut tatăl nu o dată”

În primă fază, Nelson Mondialu’ nu a dat atenție acuzelor pe care Fulgy le-a aruncat la adresa lui, conștient că băiatul Clejanilor are probleme medicale. Însă cunoscutul interlop din Cluj-Napoca nu a mai rezistat și a ținut să ofere o replică, prin intermediul CANCAN.RO.

Potrivit lui Nelson Mondialu’, Fulgy și-ar fi lovit tatăl în repetate rânduri.

“Este cel mai mare păcat să-ți lovești părinții. Trebuie băgat direct la camera de cauciuc trei ani (n.r. Spital de Psihiatrie). Doar așa mai poate scăpa. Și-a bătut tatăl nu o dată, ci de mai multe ori. Eu, dacă aveam un astfel de fiu, îi dădeam somnifere și îi ***** mâinile în somn cu securea.

Sau îi ***** gâtul în somn. Cei mai vinovați sunt părinții lui, în special maică-sa. Un astfel de om, care amenință și care are creierul prăjit, trebuie să stea închis.

Fulgy ăsta trebuie închis. Și hrănit cu **** constant, puțin câte puțin, până scapă de sevraj. Degeaba îl internezi trei săptămâni și apoi îi dai drumul. Are creierul prăjit și e un pericol public pentru societate”, ne-a declarat Nelson Mondialu’.

Fulgy îl atacă pe Nelson Mondialu’: “Cine ești? Dacă erai șemecher, auzeam de tine!”

Luna trecută, la câteva minute după ce a anunțat pe Facebook că Nelson Mondialu’ ar fi pus diverse persoane să-l sune și să-l amenințe, Fulgy și-a luat inima în dinți și i-a transmis interlopului din Cluj-Napoca un mesaj dur.

“Cine ești, mă, tu, ce-ai făcut tu în țara asta? Cine ești? Dacă erai șmecher auzeam de tine, dar eu n-am auzit de tine decât în râsuri, în bătăi de joc.

Cum știi tu chestii despre mine de la pripași, așa știu eu chestii despre tine de la șmecheri. Nu mai pune lume să mă sune, vino, mă, tu pe Dudești, unde s-a inventat șmecheria. Vino cu mine la interval”, a spus, la momentul respectiv, Fulgy.

Ioniță de la Clejani, apel la 112 după ce Fulgy l-ar fi lovit

Ioniță de la Clejani a sunat, săptămâna trecută, la numărul de urgență 112, unde a anunțat că a fost lovit de fiul lui, Fulgy. Scandalul s-a iscat într-un local din Capitală și a degenerat la casa artiștilor. Oamenii legii au venit imediat la fața locului, dar artistul nu a depus plângere împotriva lui băiatului său.

Conflictul a pornit la un restaurant din Dorobanți, unde Ioniță ieșise, alături de fiul său, la masă, când Fulgy a făcut un live pe o rețea socială. Artistul l-a amenințat că, dacă nu închide transmisiunea, se ridică de la masă și pleacă. Scandalul a continuat și acasă, unde Ioniță a sunat la Poliție, în urma agresiunii fiului său.

“În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat să depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, au anunțat reprezentanții Poliției.