Regina Elisabeta a II a nu a ținut niciodată dietă și nu a făcut sport. Cate kilograme și ce înălțime avea monarhul britanic

Regina Elisabeta a II a s-a stins din viata pe 8 septembrie 2022 la Castelul Balmoral inconjurata de membrii familiei regale.

Monarhul britanic care a avut cea mai longeviva domnie din istoria Angliei a fost simbolul unei ere, un simbol al diplomației, un fashion icon și lista ar putea continua în ce o privește.

S-au scris multe despre preferințele sale în materie de haine, culori, machiaj, insa, iată că regina Elisabeta a fost admirata de-a lungul deceniilor și pentru silueta sa care niciodată nu a suferit modificări. Încă dinainte încoronării ca regina a Angliei pe 2 iunie 1953, Elisabeta a II a avut o apariție constanta. S-au scris numeroase articole despre ce mănâncă și ce nu manca monarhul britanic, însă foarte putini stiu că de fapt, regina nu a ținut niciodată dieta pentru că nu avea timp de așa ceva.

Nu avea timp să facă exerciții având în vedere programul atât de încărcat. Însă, Elisabeta respecta cu sfințenie un anumit program de când se trezea.

Cate kilograme si ce inlatime avea regina Elisabeta a II a

Cu o înălțime de aproximativ 1, 63 de m și cântărind în jur de 70 de kilograme, regina Elisabeta a II a a dus o viață extrem de stricta. Chiar daca mulți au impresia că regii și reginele trăiesc ca în basme, fiind bogați și liber, ei bine, în viața de zi cu zi, lucrurile stau altfel. În timpul domniei Sale, regina Angliei a avut perioade când și-ar fi dorit să citească mai multe cărți, nu a avut voie să poate fuste scurte sau să intre în teatre și sali de cinema.

Bineînțeles că este vorba despre un „dress code”, dar mai ales în fiecare zi trebuia să citească peste 300 de scrisori. În principal, acesta era și motivul pentru care nu putea să citească cărțile sale preferate.

Regina Elisabeta a II se trezea devreme și își începea ziua cu o baie. Apoi chefii îi pregăteau micul dejun care consta în celebra „porridge”, fulgi de porumb, marmelada și iaurt. Intodeauna regina a avut o forma fizica de invidiat. Purtătorul sau de cuvânt a tot spus de-a lungul vremii că niciodată regina nu a ținut vreo dieta. Secretul formei sale fizice de invidiat a stat mereu în moștenirea genetica.

Regina Elisabeta a II a nu a facut niciodata sport. Care a fost secretul siluetei sale

Mama ei a trăit 100 de ani, iar faptul că ea insasi a fost mama a 4 copii a menținut-o mereu în forma. Niciodată, regina Elisabeta nu a fost fan mâncărurilor pretențioase sau elaborate. Însă, intotdeaua manca porții mici și avea 3 mese pe zi, un dejun destul de simplu, masa de prânz și cina. Și bineînțeles tradiționalul ceai de la ora 5, însă întotdeauna a evitat paștele. Intre mese, regina intercala câteva paharele de băuturi alcoolice de la 3 la 6 tipuri pe zi. Începea cu un gin și un Dubonnet cu o felie de lămâie, apoi vin sau Martini sau șampanie. Regina Elisabeta nu a făcut sport niciodată deoarece nu a avut timp. Fiecare zi a ei era programata la minut.

În floarea vârstei, Elisabeta a II a nu a folosea niciun fel de pastile sau remedii având o sănătate și o structura de fier. Regina Angliei care s-a stins din viață pe 8 septembrie 2022 la vârstă de 96 a fost poate cel mai iubit monarh britanic.

admin