Salarii de peste 9000 de lei în mână. Te angajează pe loc dacă ai această meserie

Cele mai căutate posturi din domeniul IT în România de către utilizatorii platformei de Resurse Umane Undelucram.ro sunt cele de dezvoltator interfețe, inginer software, specialist în securitate, analist big data, specialist asigurarea calității.

Salarii mari nete care ating 9.000 de lei se plătesc şi în România, pentru anumite posturi, într-un din cele mai căutate domenii. Cele mai căutate posturi din domeniul IT în România de către utilizatorii platformei de Resurse Umane undelucram.ro sunt cele de dezvoltator interfețe, inginer software, specialist în securitate, analist big data, specialist asigurarea calității, arată un studiu, potrivit economica.net.

În domeniul IT, salariile medii nete oferite celor mai căutate cinci posturi sunt:

– Dezvoltator interfețe: 7.520 lei

– Inginer software: 9.210 lei

– Specialist securitate: 7.360 lei

– Analist big data: 5.200 lei

– Specialist în asigurarea calității: 6.330 lei.

Informațiile cu privire la salariile enumerate mai sus sunt obținute prin intermediul Salary Report, un instrument destinat specialiștilor din HR, lansat de platforma amintită.

Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a angajaților din România, cu peste 850.000 de potențiali angajați pe platformă. Platforma pune la dispoziția angajaților un instrument online pentru compararea salariilor din România, un calculator de salariu și resurse pentru dezvoltarea carierei, precum modele de CV, topul angajatorilor și articole despre industrie.

admin