Salman Khan a venit în România după Iulia Vântur?! Toată lumea a amuțit când a urcat pe scenă. Blondina a crezut că nu vede bine: „Chiar i-a venit în minte să vină”

Iulia Vântur s-a făcut remarcată în televiziunea din România, dar de ani buni și-a lăsat țara natală în urmă și a luat drumul străinătății.

Imediat ce a ajuns în India, Iulia Vântur s-a și făcut remarcată, fiind acum cunoscută pentru talentul actoricesc și pentru piesele pe care le lansează.

Iulia Vântur, luată prin surprindere de prezența ”iubitului ei”

@simpaticulofficial

#iumor #salmankhan #india #romania #iuliavantur #viral #foryou #tiktok #fupシ

♬ sunet original – Simpaticul

Însă, pe lângă viața profesională, la fel de strălucitoare îi este și aspectul personal al vieții.
Vedeta, deși este discretă și preferă să nu vorbească despre relația sa, formează de mult timp un cuplu cu celebrul Salman Khan.

Actorul indian îi este partener de viață, dar și în carieră, însă, până acum, nu a venit niciodată în România. Doar că, inevitabilul aproape că s-a produs recent.

Iulia Vântur va fi jurată în cadrul unui show de umor de la noi, moment în care persoanele dragi ei o vor lua la roast.

Printre cei care vor urca pe scenă se va numără și Salman Khan.

Actorul de la Bollywood a realizat un număr de roast de excepție, însă i-a și dat de gândit Iuliei Vântur.
Conștientă că iubitul ei nu va ajunge în România prea curând, mai ales în spațiul public, artista, la vederea celui de pe scenă, a stat pe gânduri câteva clipe până să se asigure că acesta nu este, de fapt, iubitul său.

Și asta pentru că, concret, Salman Khan, cel care va urca pe scena show-ului de umor, va fi, de fapt, un actor deghizat la perfecție în iubitul blondinei.

„Îți dai seama că așa… îți trece prin minte: «Dar dacă….?». Și, da, pentru o secundă, m-am gândit că poate-poate, cine știe, chiar i-a venit în minte să vină!”, a dezvăluit Iulia Vântur, notează a1.ro.

Pe lângă surpriză asemănării izbitoare dintre cei doi, pentru Iulia Vântur va fi o surpriză și numărul pregătit de așa zisul iubit al ei, dedicat în totalitate vedetei.

„După cum știți cu toții, toate ziarele au scris că sunt într-o relație de câțiva ani cu Iulia Vântur. Așa că îmi doream foarte mult să o cunosc și eu! Iulia, Iulia, știu că tu ești… te recunosc după pozele în care ești cu mine!”, şi-a început actorul deghizat în Salman Khan momentul de roast.

admin