Simona Halep, operație estetică după divorț. La ce intervenție a aplelat: „Am avut nevoie de proceduri chirurgicale”

Simona Halep și Toni Iuruc au pus capăt relației, la doar un an după ce și-au spus marele „DA!”. Divorțul a avut loc în urmă cu două zile. Aceștia nu mai stau împreună, iar sportiva încearcă să treacă peste despărțirea de fostul soț. După ce a apărut, recent, în compania unei prietene, acum, sportiva a decis să își facă o intervenție estetică. Care este motivul pentru care această a apelat la ajutorul medicilor.

Simona Halep, pe mâna medicilor

La doar câteva zile după ce a divorțat oficial de Toni Iuruc, Simona Halep a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care aceasta se afla pe patul de spital. Mai exact, sportiva s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni, din cauza problemelor pe care le avea cu nasul.

Aceasta a mărturisit că se confruntă cu problemele cu nasul, motiv pentru care rămâne chiar și în somn cu el înfundat. Simona a mai spus că în urma intervenției legate de problema cu respirația, a profitat de ocazie și a decis să își facă și o procedură estetică.

În urma celor două intervenții, jucătoarea de tenis a mai declarat că totul a decurs foarte bine, iar în câteva săptămâni se va întoarce pe terenul de joc.

„Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele cu nasul. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului avea nasul înfundat din ce în ce mai tare.

Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirugie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine.

Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis.”, a mărturisit Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

Ce a apărut pe contul Simonei Halep după divorțul de Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat acum două zile. Cei doi au decis să pună capăt relației și să o ia pe drumuri diferite.

Recent, jucătoarea de tenis a postat o fotografie, pe pagina personală de Instagram, în care aceasta se afla în compania unei domnișoare. Cele două au ieșit la cafea, semn că sportiva noastră încearcă să treacă peste despărțirea de Toni Iuruc.

admin