Smiley, Gina Pistol și micuța lor au ajuns acasă! Primele imagini și declarații: ”Fetița noastră este foarte bine”

Smiley, Gina Pistol și micuța lor au ajuns acasă cu bine! Cântărețul și frumoasa prezentatoare TV au transmis și un mesaj important pentru internauți, în legătură cu primele zile de când sunt trei.

Așadar, artistul și Gina au ținut să le mulțumească oamenilor cu sufletu bun, pentru c-au fost aproape de ei și le-au transmis gânduri bune. 

Smiley a postat pe pagina lui de Facebook un clip video, unde anunță faptul că sunt în siguranță, acasă!

” Le multumim tuturor oamenilor nostri care ne-au trimis un gand bun prin ❤️ lor, prin comentarii, celor care

ne-au sustinut sau incurajat.Suntem bine, sanatosi, acasa, iar asta e minunat. Va transmitem toata iubirea noastra 😇 ”, a scris Smiley, pe rețeaua socială.

Apoi, în filmulețul emoționant, Gina vorbește despre cel mai de preț cadou al ei, și anume fetița, care doar ce a venit pe lume.

” Hello. Salutare, tuturor. Vă pupăm cu drag. Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine,

am trecut cu bine peste prima noapte acasă. Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tutoror celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă.

Cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre, care este sănătoasă și este minunată.

Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei”,  a spus Smiley, în clipul video de pe Facebook.

Smiley, piesă pentru fiica lui

„Până la tine” a fost lansată pe 12 martie, piesă cântată de Smiley și dedicată fiicei sale. Acesta a vrut să-și exprime

sentimentele așa cum știe el mai bine, printr-un cântec, iar ce a ieșit îți ridică efectiv parul în sus și îți face pielea de găină.

” Până la tine nu credeam/

În dragostea promisă în stele sau în zodiac/

Dar visele te prevesteau/

Și vocile din capul meu îmi repetau/

Că o privire va fi de ajuns/

Că tu vei da tot ce nu am avut/

Că o să iei tot din ce sunt/

Și o să mă faci mai mult.

Și deodată capată sens orice/

Când te iubesc cu sufletul, trupul și numele./

Ce povesteau în cărți și filme/

S-a deverit acum la mine”, sunt doar câteva dintre versurile piesei.