Suntem o fabrica de debitare piatra naturala cu inceputuri in 2007

Suntem o fabrica de debitare piatra naturala cu inceputuri in 2007. Dupa investitii constante in marirea capacitatii de productie, in special in ultimii 3-4 ani, am ajuns sa producem o medie lunara de aproximativ 4000-5000 de m2 de piatra naturala.

Debitam in proportie de peste 90% roca romaneasca, andezit, cu caracteristici cel putin la fel de de bune (de fapt, in multe privinte superioare) ca si ale granitelor de import China sau alte tari consacrate. Acest lucru ne permite sa sustinem proiecte de anvergura de le medie spre mare si foarte mare. Partea proasta insa, in acest caz este ca, odata ce ai semnat niste contracte de cateva mii/zeci de mii de m2, nu prea mai poti lua alte contracte pana nu le termini pe cele in care te-ai bagat .

Cazul nostru concret de acuma: avem doua contracte mari semnate (unul de 16 000 de m2, unul de 12 000 de m2), luate avansuri, inceput livrari, etc. Unul dintre ele, cu un investitor privat / dezvoltator real estate, unde am livrat peste 8000 de m2, ne-a reconfigurat graficul de livrari si ne-a esalonat restul livrarilor pana in dec 2021 (initial erau toate livrarile programate pana in dec 2020 – martie 2021), iar al doilea proiect, o regenerare centru urban al unei localitati (proiect semnat si incasat avans la sfarsitul lui 2019 chiar) s-a amanat, banuiesc eu din motive electorale, pana candva in 2021, nu se stie cand.

Astfel incat acum noi am ramas cu o capacitate de productie excedentara, de cel putin 2000-2500 de m2 pe luna (restul o acoperim cu comenzi mai mici). Asta inseamna aproximativ 10 000 de m2 de placaje din piatra doar pana la sfarsitul anului 2020. Plus niste utilaje care sunt sosite in fabrica si urmau a fi instalate pentru crestearea si mai mult a capacitatii de productie . Prin urmare, cautam urmatoarele:

1. Proiecte medii si mari din domeniu: real-estate, horeca, regenerari centre urbane, reconfigurari zone industriale, etc. Avem o experienta foarte mare in acest domeniu si suntem printre putinii din tara care putem oferi absolut orice dimensiuni de piatra naturala debitata. Capacitatile instalate de productie, precum si cele momentan in standby ne permit sa abordam in acest moment ORICE PROIECT, de ORICE DIMENSIUNE, iar avantajele colaborarii cu un producator autohton vs importuri China sunt nenumarate, se pot detalia pentru cei interesati.

2. Re-distribuitori in toate zonele tarii, pentru a putea acoperi astfel inclusiv proiecte mai mici. Si in acest caz avem deja experienta suficienta, avand de cativa ani colaborari cu mai multi “pietrari” din diferite zone. Putem livra atat produse finite, gata de livrare clientilor finali, cat si produse semi-finisate.

3. Alte canale de distributie, daca or mai fi. Orice idee e binevenita. Pe online avem deja o oarecare prezenta, si acum vom incepe sa calcam pedala de acceleratie, insa fabrica este “construita” cu preponderenta pentru a face produse de serie, in cantitati mari. In functie de evolutia pietei, putem converti niste utilaje si spre productia de produse personalizate, insa ne simtim mai “confortabil” in “cantitati industriale”.

Admin