Surprizele mele cu deplasări sunt amânate pentru viitorul în care vom scăpa de această mare încercare și problemă mondială.

Voi continua să fac lucruri frumoase și de acasă – să vă bucur cu poeziile și cântecele mele, să trecem mai ușor și cu optimism peste această nebunie și panică!
Vă îndemn și pe voi: stați acasă! Aveți grijă de voi și apropiați! Nu e glumă ce se petrece, iar indiferența poate distruge! Sănătate!

Voi fi foarte activă și pe Instagram unde vă invit să mă urmăriți Copilă ieri, dar astăzi mamă Cu griji, nopți nedormite, oboseli, Femeie ești, cu-n pic mai multe kilograme, Tu nu mai ești fetița cea de ieri! În grija ta e casa toată: Pentru copii mâncare să gatești, Apoi să-ți îngrijești bărbatul, Să simtă toți cât îi iubești. Nu știi nici singură de unde scoți Răbdare și puteri să reușești Pe toate să le faci, pe toate să le poți, Chiar dacă atât de tare obosești. Și-ai vrea parcă să stai un pic, Să-oprești momentul pentru tine, Îți trece visul când te trage ăla mic Te roagă să îi faci tartine. Femeia-mamă – mlădioasă primăvară, Cu ochii limpezi, îndreptați către copii, În viața asta porți cea mai de preț povară Soție iubitoare și mamă tu să fii.

Se-ntâmplă să-ți cedeze nervii uneori, Și boala câteodată te doboară, Îți trece cu un simplu buchețel de flori, Cu care te alintă soțu-a câta oară. Femei, eu vă doresc Ca fiecare zi din calendar, Să aibă acel fior copilăresc, Să nu vă treacă viața în zadar! Fiți fericite, protejate De răul tot și suferinți! Femei fiți mame-adevărate S-aveți grijă și de părinți

Admin