TRAGEDIE! Fetița de doi ani din Iași, ajunsă în comă la spital, a murit! Mama copilului este principala suspectă

Fetița care a ajuns în comă la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi cu coaste rupte și capul spart a murit! Mama copilului este principala suspectă după ce și-a adus fiica la unitatea spitalicească cu multiple răni pe corp despre care medicii spun că erau mai vechi, semn că micuța a fost maltrată. Această ipoteză este suținută chiar și de tatăl fetiței în vârstă de doi ani.

Tragedie în Iași, acolo unde o fetiță de doar doi ani a murit după ce a fost adusă în comă la spital de către mama ei. Femeia le-a spus medicilor că micuța s-ar fi înecat în baie, însă cadrele medicale au găsit răni vechi pe corpul copilului, semn că aceasta ar fi fost maltrată.

Fetița de doi ani din Iași, ajunsă în comă la spital, a murit

O fetiță de doar doi ani a fost dusă de mama sa la Spitalul Sfânta Maria din Iași în comă, cu coaste rupte și capul spart. Femeia le-a explicat cadrelor medicale că micuța ar fi căzut în cadă, însă medicii au o altă teorie, dat fiind faptul că aceștia au găsit răni mai vechi pe corpul fetiței, semn că micuța ar fi fost maltratată.

De asemenea, ipoteza cadrelor medicale este susținută chiar și de tată fetiței, dar și de întreaga familie, astfel că rudele aduc acuzații grave mamei privind această situație.

“Aceasta le-ar fi declarat cadrelor medicale că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe minoră pentru aproximativ 3 minute în cada cu apa, iar când a revenit a găsit copilul inconștient”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Totodată, în momentul în care medicii au resuscitat-o pe cea mică, au găsit urme de violență vechi, existând chiar și mușcături pe corpul fetiței de doar ani. Mama minorei a recunoscut că a mușcat-o, însă a precizat că a făcut acest gest doar pentru a o face pe cea mică să reacționeze atunci când a găsit-o inconștientă în cadă.

“Are nişte urme mai vechi, bănui că a fost maltratată. Medicii au întrebat unde a trăit copilul ăsta. După părerea mea ei cred că nu de la căzătură in cadă a ajuns așa”, a spus Gina Ifrim, matuşa fetiței.