Ultimul mesaj pe care Adela Loredana, polițista de 25 de ani, l-a trimis soțului ei, înainte de a se împușca în cap: ”Nu pot să mai trăiesc cu durerea asta”

Cazul morții Adelei Loredana, polițista de numai 25 de ani, a îndoliat o țară întreagă. După ce apropiații tinerei au făcut acuzații destul de dure la adresa soțului Adelei Loredana, surse din anturajul polițistului au revenit cu un punct de vedere. Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, vă prezintă în exclusivitate ultimul mesaj pe care polițista l-a trimis soțului ei, înainte de a se împușca în cap.

Surse din anturajul lui Sorin Spînu au mărturisit că toate acuzațiile făcute de apropiații polițistei sunt total false și că nu a fost vorba niciodată despre vreo amantă. De asemenea, aceleași surse au povestit că Adela Loredana s-a confruntat cu alte probleme.

Ultimul mesaj pe care Adela Loredana l-a trimis soțului

Așadar, surse din anturajul soțului Adelei Loredana au explicat că polițista de 25 de ani nu a recurs la acest gest din cauza unei dezamăgiri în dragoste, chiar dacă apropiații tinerei susțin că nu este prima dată când Adela Loredana ar fi fost înșelată de soțul ei.

De asemenea, apropiații soțului polițistei ne-au spus și despre o carte pe care Adela Loredana ar fi citit-o la începutul relației cu soțul ei, intitulată ”Ziua în care mi-am ucis tatăl”. Avem și ultimul mesaj pe care Adela Loredana l-a trimis, înainte de a-și pune capăt zilelor.

Mesajul este destinat partenerului său de viață, fiind livrat la ora 09 și 38 de minute, de dimineață. Adela și soțul ei se căsătoriseră în luna septembrie a anului 2020 și în ziua cu pricina a intrat la serviciu la ora 08 dimineața.

În ultimul mesaj, Adela Loredana i-a jurat iubire veșnică partenerului său și l-a rugat să aibă grijă de părinții ei.

”Te voi iubi mereu, să nu uiți. Pe toți, de fapt. Să ai grijă și de ai mei, mai ales de mami. Te rog din suflet să îi ajuți financiar dacă au nevoie. Și iertați-mă toți pentru durerea pe care v-o provoc, dar nici eu nu pot să mai trăiesc cu durerea asta și ceea ce simt acum din cauza depresiei, simt că nu mai sunt nimic din ceea ce am fost, simt că nu există nicio soluție sau scăpare pentru mine, mă sperie orice gând spre viitor din situația asta”, a scris Adela Loredana.

Mesajul sfâșietor al polițistei de 25 de ani

Pe de altă parte, Adela Loredana i-a mărturisit soțului ei că trăiește cu o durere greu de suportat, dar a și subliniat faptul că este în depresie, motiv pentru care simte că nu există nicio soluție sau scăpare din această situație.

Mai mult decât atât, în mesajul pe care l-a transmis, Adela Loredana a dat de înțeles că ultima ei dorință este ca toți membrii familiei sale să fie bine în continuare. De altfel, polițista a mai scris că a luat în calcul toate soluțiile, însă singura scăpare, din punctul ei de vedere, a fost să-și pună capăt zilelor.

”Nu mai pot să fac nimic. Am luat în calcul toate posibilitățile și nimic nu m-ar fi ajutat să ies din starea asta. Parcă am primit numai semne că tot aici o să ajung. Sper doar să pot să am grijă de voi toți de acolo, nu știu de unde, vreau să fiți toți bine, vreau din suflet asta. O să încerc să fiu lângă voi, să vă dau putere”, a mai scris Adela Loredana.

Adela Loredana a intrat în baia gării din Strehaia și s-a împușcat în cap cu arma din dotare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, căci tânăra avea leziuni incompatibile cu viața.

admin