Un adolescent a pus pe jar autoritățile din Austria. Ce a putut să facă românul de 15 ani

Un adolescent în vârstă de 15 ani, cu cetățenie română, a fost arestat, duminică seară, de Poliția din Salzburg, Austria, după ce a recurs la un gest care i-a uimit pe polițiști.

Conform primelor informații oferite de polițiști austrieci, românul în vârstă de 15 ani l-ar fi lovit cu capul de un stâlp și l-a lăsat inconștient pe un cetățean afgan, în vârstă de 28 de ani. Scenele de coșmar au avut loc duminică, 4 septembrie 2022, la orele serii, în Salzburg și se crede că totul a pornit de la o ceartă.

La un moment dat, conflictul a degenerat și adolescentul de 15 ani l-a apucat pe afgan și l-a trântit cu capul cu putere de un stâlp până a rămas inconștient. Medicii care au ajuns de urgență la fața locului au transmis că afganul în vârstă de 28 de ani a ajuns la spital în comă, cu răni grave la cap.

Adolescentul în vârstă de 15 ani a fugit de la fața locului

Atacatorul român a fost însoțit în tot acest timp de un conațional în vârstă de 16 ani. Cei doi au fugit în momentul în care victima a căzut inconștientă în urma atacului.

După o scurtă percheziție, suspectul și însoțitorul său în vârstă de 16 ani au fost reținuți în apropierea locului faptei, transmite sn.at.

Serviciile de urgență l-au găsit pe afgan, aparent cu răni grave la cap, la fața locului, iar ofițerii de patrulă l-au localizat pe suspect în apropiere la scurt timp după aceea. Tânărul român în vârstă de 15 ani a fost arestat de oamenii legii din Salzburg.

admin