Un băiat de 10 ani din județul Prahova a dispărut fără urmă! Familia îl caută neîncetat

Stroescu Ionuț Gabriel, în vârstă de 10 ani, a dispărut fără urmă, joi, 11 martie. Părinții au anunțat polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cocorăștii Mislii, județul Prahova,  în jurul orei 20.00, cu privire la dispariția fiului lor. La momentul actual, sunt efectuate căutări.

Semnalmente

În data de 11 martie, băiatul de 10 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Părinții au anunțat imediat autoritățile când și-au dat seama că fiul lor nu a mai ajuns acasă.

În momentul în care a părăsit locuința, Ionuț era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare neagră, bluză verde, geacă de culoare galben-muștar, ghete de culoare neagră, ghiozdan albastru de dimensiuni mari.

Înălțime- 1,35 m, greutate 35 kg, constituție atletică, păr șaten, natură drept, tuns scurt, ochi căprui, față ovală, având ca semn particular dintele incisiv spart.

Persoanele care pof oferi orice fel de informație despre băiatul de 10 ani sunt rugate să apeleze numărul de urgență-112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

Sebi, băiatul de 7 ani, dispărut din Arad

Sebastian, băiatul de șapte ani, dat dispărut de către mama lui în data de 9 ianuarie. Copilul a plecat la sfârșitul săptămânii trecute, de acasă mergând către o stână de la marginea satului. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el. Familia micuțului susțin faptul că nu cred că i s-a întâmplat ceva rău lui Sebi, ci că ar fi fost, de fapt, răpit de cineva.

„Este strigător la cer prin ce trec, nu îmi vine să cred ce trăiesc. Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furat, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el”,  a mărturisit Adela Orădan, mama copilului.