UN ITALIAN A CUNOSCUT O ROMÂNCĂ ÎNTR-UN BAR ȘI A ANGAJAT-O CA MENAJERĂ. DE NECREZUT CE I-A FĂCUT FEMEIA ÎN APARTAMENT, ÎN CHIAR PRIMA EI ZI DE MUNCĂ

O româncă în vârstă de 37 de ani a distrus apartamentul italianului care o angajase, doar, cu câteva zile înainte de dezastru. Bărbatul a fost nevoit să apeleze la poliție pentru a o scoate din casă, pe cea căreia îi oferise un job. Iată care a fost motivul pentru care femeia a recurs la acest gest!

Un italian s-a ales cu o pagubă enormă, după ce a avut proasta inspirație de a avea încredere într-o femeie, oferindu-i un loc de muncă. Bărbatul a angajat-o ca menajeră pentru apartamentul în care locuia. Câteva zile mai târziu, bunul samaritean avea să se confrunte cu o situație deplorabilă. Femeia l-a sunat pe angajatorul ei și l-a amenințat că îi distruge apartamentul. Deși nu avuseseră nici un conflict, menajera de ocazie, care se afla într-o stare avansată de ebrietate, a devastat casa de care trebuia să se îngrijească, conform Il Mattino di Padova.

Bărbatul a sunat la 113 și le-a explicat polițiștilor penibila situație în care se află. El le-a mai mărturisit că o cunoscuse pe femeie la barul pe care-l deține și a decis să o ajute.

De necrezut ce i-a făcut femeia în apartament

Ajunși la fața locului, polițiștii au descoperit că femeia trecuse, demult, la atacul asupra bunurilor din casă. Românca, recalcitrantă la vederea autorităților locale, a luat o bucată de lemn, probabil piciorul vreunui scaun distrus, și a trecut la amenințări. Pentru a o calma, polițiștii au acționat în primă fază cu un spray lacrimogen, însă efectul a fost exact invers. Femeia s-a enervat și mai tare, iar în acel moment agenții au fost nevoiți să folosească pistolul cu electroșocuri. În cele din urmă, românca a fost arestată.

admin