VIDEO Un aparat de zbor s-a prăbuşit la Braşov. Pilotul a murit

Un aparat de zbor s-a prăbușit între localităţile Râșnov și Tohan. Pilotul a fost găsit decedat după descarcerare.

UPDATE. Anchetă a Poliţiei după prăbuşirea avionului în judeţul Braşov. La manșă era un bărbat de 66 de ani. Inginer de aviație cu experiență și pasionat de zbor, Alexandru Covrig nu a mai putut fi salvat.

Nimeni nu ştie încă ce a dus la prăbuşirea aeronavei. Aparatul de zbor era folosit, de obicei, pentru tururi aeriene, deasupra munţilor. Bărbatul era din Râșnov și peste două zile ar fi împlinit 67 de ani. El decolase cu puţin timp înainte de pe aerodromul din Zărneşti. La nici 13 kilometri distanţă nu a mai putut controla aeromava şi s a prăbuşit. Bordul avionului este distrus aproape în totalitate.

Poliţiştii au deschis o anchetă după prăbuşirea avionului ultrauşor, între Zărneşti şi Tohan, în judeţul Braşov, urmând să se afle cauzele producerii accidentului.

Poliţia oraşului Zărneşti a fost sesizată cu privire la faptul că un avion de mici dimensiuni, ultrauşor, s-a prăbuşit în apropierea DN 73, km 115 + 400, între localităţile Râşnov şi Tohanu Nou, din judeţul Braşov.

Din nefericire, pilotul, un bărbat de 66 de ani, din localitatea Râşnov, ce se afla singur în avion, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa.

Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Un aparat de zbor s-a prăbușit, sâmbătă dimineaţă la Braşov, între localităţile Râșnov și Tohan. La faţa locului s-au deplasat un elicopter şi un echipaj SMURD, o ambulanţă, două autospeciale de stingere şi un echipaj de descarcerare.

Un bărbat a fost găsit inconştient, iar salvatorii i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără succes. Pilotul, în vârstă de 67 de ani, a fost declarat decedat.

În apropierea zonei în care s-a prăbuşit avionul de mici dimensiuni se află un aerodrom. „Cu puțin timp în urmă, Poliția Orașului Zărnești a fost sesizată cu privire la faptul că un avion de mici dimensiuni, ultra ușor, s-ar fi prăbușit în apropierea DN 73, km 115 + 400, între localitățile Râșnov și Tohanu Nou, din județul Brașov. Din nefericire, pilotul, un bărbat de 66 de ani, din localitatea Râșnov, ce se afla singur în avion, a suferit leziuni incompatibile cu viața.Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului“, a informat IPJ Brașov.

admin