VIDEO-UPDATE: Dublă tragedie în Dâmbovița: un copil de patru ani s-a înecat în piscina din curtea casei. Mama s-a spânzurat în urma șocului

Un copil de patru ani din Dâmbovița s-a înecat după ce a căzut în piscina din curtea casei. În urma șocului, mama a fugit de acasă. Ea fost găsită, în această dimineață, spânzurată.

UPDATE: Femeia a plecat de acasă în urma șocului și a fost găsită spânzurată, de un copac.

Ea a plecat de acasă în urma șocului suferit de pierderea copilului.
Tragedia a avut loc în Găești, Dâmbovița. Mama micuțului a fost așa afectată de tragedie, încât a plecat de acasă.

Un copil de patru ani s-a înecat în piscina casei

”La data de 28 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat cu privire la faptul că un copil s-a înecat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din primele verificări, au constatat că un minor de 4 ani, care se afla în grija mamei, ar fi căzut într-o piscină, situată în curtea locuinţei.
Din nefericire, a fost declarat decesul copilului, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă, copilul fiind nesupravegheat.
Mama copilului a plecat de acasă în urma șocului
”Totodată, întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoţională, la acest moment, sunt efectuate activităţi de căutare a acesteia. La activităţi sunt angrenaţi poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari”, a menţionat sursa citată.

admin