Viorel Lis a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile. Cum arată și cum se simte fostul edil al Capitalei

Viorel Lis a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, iar acest lucru și-a pus amprenta vizibil asupra sa. Acesta a ajuns imobilizat, iar Oana Lis a făcut publice mai multe fotografii cu acesta.

Oana Lis a făcut publice primele fotografii cu soțul ei, Viorel Lis, după ce acesta a ajuns imobilizat în scaunul cu rotile. Acesta a dispărut și din lumea mondenă, deoarece sănătatea îi este grav afectată.

Viorel Lis este imobilizat în scaunul cu rotile

Viorel Lis o duce din ce în ce mai rău din punct de vedere medical, deoarece starea lui de sănătate se înrăutățește considerabil. Acesta a fost internat în spital de mai multe ori și, acum, nu se poate descurca fără scaunul cu rotile.

Viorel Lis face mai multe exerciții cu greutăți, pentru ca recuperarea să aibă loc mai repede și o are alături la orice pas pe Oana Lis.

„ La greu rămâi cu Dumnezeu și cu foarte puțini oameni aproape. Așa când îl văd, e altfel decât când îl văd acasă. Normal că nu realizezi. Este foarte, foarte greu. Uneori știu că ar vrea să cedeze. Ar fi vrut să se opereze, dar era cu risc operația.

Ce glume mi-a făcut alaltăieri…S-a prefăcut mort dimineață, dar așa, grav de tot.

Nu se mai trezea, îl clătinam…Am mai trecut cu mătușa mea prin asta, am găsit-o în comă și m-am speriat. I-am zis, « În momentul ăsta, îți dau două palme dacă nu te trezești. Dacă e glumă, e momentul să încetezi cu gluma».

E dur și pentru el când vede că oamenii din generația lui mor. Îl văd când aude la știri la voi, când moare cineva sau se întâmplă ceva, plânge. Dar când vin eu în cameră, nu mai plânge. Ne ferim să plângem de față cu celălalt ca să-l întărim pe celălalt. Eu îl simt”, a spus aceasta la Prima TV.

Oana și Viorel Lis au primit ajutor financiar din partea oamenilor

Oana Lis a recunoscut faptul că oamenii au ajutat-o din punct de vedere economic, pentru ca soțul ei să poată beneficia de tratamentele necesare.

„Datorita oamenilor am putut să îi fac terapiile. Datorita lor, am putut să facă asta financiar. M-au ajutat și sfaturile femeilor plecate la munca. Mi-au dat sfaturi despre bătrâni, despre creme. Sunt tot felul de terapii, cu acupunctura, cu oxigen, lucruri pe care le fac acasă.

Încerc să arat bine și când eram în depresia plecam aranjata de acasă. Asta e forță mea, puterea mea. Am învățat de la mătușa mea. Îmi place să mă aranjez. Am avut momente când nici nu mă puteam spală. Depresia este foarte grea”, a spus Oana Lis pentru WOW News.

admin