Vreau să vă mulțumesc mult, mult pentru toate aprecierile voastre și cuvintele frumoase!

Vă rog să mă scuzați că nu vă răspund la fiecare!
Vă spun aici pentru toți: MULȚUMESC!

Eu acum sunt în apele mele și fac ceea ce cu adevărat îmi place: să patrund în sufletele oamenilor și să le răscolesc emoțiile.
Cunosc diferită lume, fiecare frumoasă în felul său, cu inima mare, tristă de la dor și dornică de iubire.
Atâta timp cât voi avea puteri și inspirație voi ajunge la fiecare care doresc să mă vadă!

Am un mesaj pentru Femei. Locul vostru nu e la pământ! Locul vostru nu e sub picioarele cuiva! Voi nu sunteți unelte sau mingi de bătut! Voi sunteți puternice, chiar dacă nu știți de asta și nu credeți în voi! Eu tot nu am crezut, eu tot am fost jos! Dar m-am ridicat, cu mare durere de oase și suflet! Dar m-am ridicat și am ales drumul pe care să merg! Am înțeles că pot și am și eu un loc sub soare! Lupt zi de zi cu fricile, lupt zi de zi cu piedicile din toate părțile, mai ales din partea omului care, credeam eu, că e al meu și mă iubește! Copilul meu este motivația mea! Copilul meu special și deosebit mă ajută să scot din pământul pe care calc roade! Ridicați-vă! Plângeți de sus! Zâmbiți de sus, dar niciodată jos și cu față acoperită! Fața voastră e frumoasă, fața voastră merită să fie la lumină! O zi frumoasă tuturor!

Mulțumim mult abea acum am înțeles și eu că merit mult mai mult și desigur să fiu fericită chear într-un tîrziu meam dat seama dar mulțumesc Domnului că mea deschis ochii Fericire tuturor un călduros salutare la toți

Admin