Zodiile înzestrate de Dumnezeu cu puteri nebănuite. Mariana Cojocaru: „Sunt unse de Divinitate”

Câteva semne zodiacale se pot lăuda cu puterile nebănuite pe care le au. Celebrul astrolog, Mariana Cojocaru a dezvăluit care sunt zodiile înzestrare de divinitate cu puteri nemaivăzute! Află, din rândurile de mai jos, dacă te numeri printre acestea.

Balanța

Printre femeile care au un har special se numără și nativii din zodia Balanță. Aceste zodii se remarcă prin intuiția și harul pe care-l au. Balanțele au o serie de puteri nebănuite. Se pare că de-a lungul vieții au mai multe misiuni de îndeplinit. Sfânta Parascheva a fost Balanță.

”A avut un har cu totul și cu totul special”

Taur

Taurii au, la rândul lor un har aparte. Nativii acestei zodii pot să vindece cu ușurință oamenii. Mai mult, aceste semne zodicale se remarcă prin profunzimea și înțelepciunea de care dau dovadă. De-a lungul vieții, aceștia au o misiune de îndeplinit, care le va aduce lecții importante de viață. Sfânta Filofteia, cunoscută drept apărătoarea copiilor a fost Taur. Moaștele acesteia se găsesc în Noua Catedrală Arhiepiscopală din Curtea de Argeș, iar prăznuirea ei se face la data de 7 decembrie.

Fecioară

Fecioarele sunt un semn zodiacal vindecător. Nativii acestei zodii se remarcă prin compasiunea de care dau dovadă. De asemenea, chiar dacă nu-și dau seama, Fecioarele sunt un mare învățător spiritual.

”Plecăm de la idee că Fecioara Maria a născut un prunc Sfânt și era zodia Fecioară, vezi 8 septembrie. Poate cea mai importantă femeie care a existat vreodată. Sigur că există haruri foarte interesante, care au fost date unor femei importante. ”

Vărsător

Printre zodiile ”unse de Dumnezeu” se numără și Vărsătorul. La rândul lui, acesta se remarcă prin capacitatea sa de a vedea lucurile. Acești nativi pot vedea misiunea de viață a oamenilor dragi dar și lecțiile pe care aceștia le au de învățat.

”De exemplu, Vanga, vărsătoare. Celebra Vărsătoare deși era oarbă, a avut niște premoniții și niște haruri, pe care le-a primit după vârsta de 11 ani. Când s-a născut, ea vedea. Nu s-a născut oarbă. La 11 ani a avut un accident foarte urât și a rămas oarbă. Asta nu înseamnă că nu vedea cu al treilea ochi și că nu știa care sunt plantele care vindecă orice boală. Le vedea.” a declarat Mariana Cojocaru pentru Antena Stars.

admin